Gift of Nature | FAQ
15626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15626,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

FAQ

Vraagbaak

Gift of Nature heeft het doel mensen te helpen. Contact en helpen zijn daarin belangrijke pijlers. Wij willen graag met u verder werken om u, maar ook andere mensen – nu en in de toekomst – goed te helpen. De vraagbaak moet hierbij aan bijdragen.

Aanleveren van informatie

Heeft u belangrijke informatie of wenst u iets extra te vermelden. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen samen kijken hoe wij deze informatie kunnen verwerken.

 

Naar contactinformatie:

Veel gestelde vragen

Wij hebben hieronder een lijst van veel gestelde vragen. In deze lijst ziet u vragen die regelmatig voorbij komen. Kijk rustig door de lijst van veel gestelde vragen heen.

Mijn vraag staat er niet tussen

Ik heb een vraag die er niet tussen staat. Laat een bericht achter en wij zullen de vraag via de site beantwoorden. Heeft u zelf een vraag die u wenst toe te voegen. Dit kan ook. Stuur de vraag naar ons door.

“Nature has music for those who listen.”

Veel gestelde vragen

Wat kan ik het beste doen als mijn kind koorts heeft?

Bij jonge kinderen is het een normaal verschijnsel dat ze koortspieken doormaken. De ene dag hebben ze hoge koorts en de volgende dag is er niks meer aan de hand. Het is ook per kind verschillend hoe deze reageert op koorts. Het ene kind is doodziek bij 39° en een ander zit met 40° gewoon te spelen.

 

Bij jonge kinderen met hoge koorts moet u op uw intuïtie afgaan,ze kunnen nl. nog niet goed aangeven waar en of ze pijn hebben. Als uw kind goed blijft drinken en eten zal het allemaal wel meevallen. Wanneer dit niet het geval is en uw kind wil niet meer drinken,pas dan op voor uitdroging,dit kan bij kinderen hèèl snel gaan. Wordt uw kind sloom, apatisch of u vertrouwd het niet,meteen naar de huisarts! Laat u niet afschepen met het antwoord om maar een paracetamolletje te geven wanneer u dat zelf al hebt gedaan zonder resultaat.Het is uw kind en daar moet naar gekeken worden!

Ik,vrouw van 51 ben in de overgang aan het geraken. Verschrikkelijk,die opvliegers de hele dag transpireren en ik kan s`nachts niet slapen. Mijn huisarts wil mij medicijnen voorschrijven,maar daar wil ik niet aan en de middeltjes van de drogist helpen niet. Is Quantum Touch iets voor mij?

Jazeker is Quantum Touch iets voor u. Door deze behandelingen zal uw lichaam de overgangsperiode makkelijker accepteren waardoor de nare bijwerkingen van de overgang grotendeels of helemaal verdwijnen.

Mijn man heeft een hernia die niet te opereren is, kan deze aandoening ook behandeld worden met Quantum Touch?

In principe is elke hernia van de wervelkolom te behandelen met Quantum Touch met uitzondering van gevallen waarbij een acute operatie nodig is vanwege de kans op verlammingen. Door de behandelingen komen de wervels weer op hun oorspronkelijke plaats zodat de beknelling van de zenuw(en) opgeheven wordt en daardoor ook de pijn -en uitvalsklachten verdwijnen. In onze praktijk hebben wij een geslaagd behandelpercentage van 90% wat betreft hernia`s van de wervelkolom.

Ik wil graag zwanger worden maar heb een onregelmatige cyclus, wat kan ik hieraan doen?

Veel vrouwen hebben te maken met een onregelmatige cyclus. De oorzaak hiervan is niet altijd aan te tonen. In onze praktijk is gebleken dat door het geven van Quantum Touchbehandelingen de cyclus een regelmatiger patroon gaat vertonen en dat ook het lichaam zich relaxter gaat opstellen. Hierdoor is al menig stelletje succesvol zwanger geworden met een gelukkige afloop!

Onze zoon van 16 heeft PDD-NOS. Kan Quantum Touch bijdragen aan een beter/prettiger leven voor hem?

Het fijne van Quantum Touch is dat je dit ook toe kunt passen op stoornissen in de hersenen. Cliènten met PDD-NOS, of een andere stoornis in het autistisch spectrum, bijv. Asperger, ervaren de behandelingen als zèèr prettig en rustgevend in hun hoofd. Het is ook gebleken dat de levenskwaliteit hierdoor sterk verbetert. Wij hebben klassiek autistische kinderen oogcontact zien maken en kinderen die nog nooit hadden gesproken woordjes horen brabbelen.